POOLEN

Bij ons betaal je altijd per gespeelde minuut. Het minuuttarief is €0,20.

Deze zomer gaan we ons eerste SUMMER NINE BALL SERIES spelen. Vanaf 16 juni t/m 18 augustus spelen we elke zondagmiddag een toernooi. Inschrijven kan vanaf 11.00 uur. Inschrijfgeld bedraagt € 10,00. De 7 beste resultaten tellen mee voor de ranking. 6 deelnames voor plaatsing finaledag en om aanspraak te maken op de spaarpot. Er wordt op 7 tafels gespeeld. Finaledag is op 25 augustus.

Wil je poolen in competitievorm: lees dan hieronder wat wij jou kunnen bieden.

Pool Competitie

Dit seizoen hebben we een team bij ons spelen. The Fatsoos speelt eerste klasse.

Competitie

Een competitie bestaat uit een aantal teams die meerdere malen tegen de overige teams spelen in hun divisie of klasse. In de divisie speel je op zondag overdag en heb je 2 wedstrijden per maand. De klasse teams spelen op een door-de-week avond en spelen 2 à 3 wedstrijden per maand.

Wedstrijd

Een wedstrijd bestaat uit meerdere partijen. In de klasse zijn dit 6 partijen en in divisies 7 partijen. Alle partijen dienen die avond / dag gespeeld te worden. De partijen zullen een of meerdere 8-ball, 9-ball en 10-ball partijen zijn. In sommige klasse en in alle divisies komt ook de spelvariant (straightpool) voor.

Team

Een team bestaat uit minimaal 3 en maximaal 8 spelers. Per wedstrijd kunnen er bij de klassen teams max. 7 spelers meespelen en in divisies max. 8 spelers.

Mocht je interesse hebben om te gaan poolen in competitieverband, dan horen wij dat graag van je.